IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дори и бурята не успя да ги спре: Dolce & Gabbana представиха новата си колекция

1 септември 2021 12 30

Вятър и дъжд съпътстваха ревюто във Венеция

Снимка: Getty Images

Когато публиката започне истерично да крещи и да търси изходите по време на модно ревю, спокойно можем да кажем, че нещата не вървят съвсем по план. 

Точно това се случи по време на ревюто на Dolce & Gabbana, в което те представиха новата си колекция във Венеция. Зрителите, сред които Мария Бакалова, Дженифър Лопес, Хелън Мирън, Кортни Кардашян, Вин Дизел и други, трябваше бързо да намерят подслон, който да ги предпази от поройния дъжд, който се изсипа над част от Италия. 

От Vogue пишат, че Вин Дизел е тичал с всички сили, крещейки "Само във Венеция! Само във Венеция!". Визията на Хелън Мирън пък е била напълно развалена, след като перфектната й рокля и безупречна прическа са били унищожени от бурята. Тя обаче не се е притеснявала за себе си, а за състоянието на другите гости, както и за последиците за Dolce & Gabbana. "Те ще трябва да платят за всичко това", казала тя загрижено. 

Това, което се случи във Венеция, може да се опише с две думи - мини апокалипсис. След последното събитие, което е било подкрепено от мрачно, но не и дъждовно време, екипът на Dolce & Gabbana разбира, че към следващото им ревю са се запътили буреносни облаци, които могат да провалят събитието. Затова тя местят началото с един час напред и вместо в 19:00, то започва в 18:00. 

Всичко започва нормално, моделите излизат един след друг и показват таланта на Доменико Долче и Стефано Габана. Гостите са във възторг, а модните журналисти записват всяка една стъпка и оглеждат всеки един шев. Идилията обаче приключва около 18:23, когато небето се "отваря" и от него се изсипва градушка с диаметър от 2 см. Ледените топчета започват да удрят гостите по главата, които се опитват всячески да се предпазят, но дизайнерските им тоалети не съдържат в себе си чадъри или дъждобрани.

Точно тогава започнал писъкът. Зрителите са се опитвали да си направят импровизирани каски от меките седалки на столовете си, а около тях моделите продължават да дефилират. Независимо от градушката, те показват новите дизайни на Dolce & Gabbana, което им заслужи аплодисменти от последните гости, които остават въпреки бурята. Това още повече надъхва моделите и те изпращат няколко юмрука във въздуха, сякаш опитвайки се да прогонят лошото време. 

"Панталоните ми са мокри. Тези на Кори също. Но се опитваме да се наслаждваме на момента. Беше интересно докато Кори не ми каза, че вятърът е спрял и това означава, че ще се случи нещо. Когато бурята започна, се почувствах като последната жена на Титаник", казва Крис Дженър пред Vogue. Споделя, че след края на дефилето се е озовала в бар и всичко е било наред. 

Кортни Кардашян пък допълни, че драмата е била точно в тон с характера на Dolce & Gabbana и всичко се е вписало по чудесен начин. "Ревюто беше фантастично. Беше красиво. Не бяха излезли само няколко модела, когато небето се отвори. Беше невероятно и забележително, и в същото време неочаквано. Но, за мой късмет, днес си носех чадър", споделя тя. 

20 минути по-късно Доменико Долче и Стефано Габана излизат на подиума под бурните аплодисменти на останалите зрители. "Спрете! Спрете! Смущавате ни! Но ви благодарим! Благодарим ви, че ни подкрепяте!", казали те. Двамата се разходили до края на сцената, опитвайки се да се предпазят от падащите ледени блокчета. 

С това приключила и вечерта на Dolce & Gabbana, в която отново се доказа, че модната марка не може да бъде спряна дори от една ужасна буря. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Една ( преди 2 години )
Тъпотии.Заради показването на шарените им парцалки,рискуват здравето на моделите.И има *** които да им се възхищават.Аплодисменти за професионализма на моделите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар